zaterdag 8 december 2007

Kanchanaburi












De tiger temple bezocht waar je op de foto kan met een van de tijgers en je kon ze aanraken. In het park zelf lopen ook verschillende wilde dieren rond.

Savonds de sound en light show gezien bij de beroemde brug "The Bridge over the river Kwai" .
Waar ze het hele verhaal vertellen over de WO II in Thailand. Heel indrukwekkend. Daarnaast was een heel groot Thais festival gaande waar je oa gefrituurde insecten kon eten. Deze maaltijd heb ik maar overgeslagen.

Een tour gemaakt naar de Sai Yok Noi waterval. Een olifanten tocht gemaakt door de jungle en dwars door een rivier heen. Het mooiste was wel dat ik op zijn nek mocht zitten!!! Een vrij harig beest kan ik wel zeggen!! Vervolgens zijn we op een bamboo vlot de rivier afgevaren. Onderweg een heerlijke lunch. Het Hellfire pass museum waar je onder andere ziet waar ze een rots partij hebben moeten uitgraven voor de trein rails richting Burma. Krasee Cave en vanuit hier een trein rit gemaakt.

De volgende dag naar Erawan National Park met zijn 7 watervallen/ levels. Totaal 2km, waar ik wel 2uur over heb gedaan om boven te komen!!! Maar zeker de moeite waard!! Boven aangekomen een aantal brutale aapjes die het hadden voorzien op de toeristen...

2 opmerkingen:

Anoniem zei

He daar... opeenolifant!! Dat wil ik ook. Het wordt nu echt winter hier. Kerstbomen te koop op straat, de uitverkoop is gestart, het gaat deze week vriezen en om vier uur begint het al donker te worden. Ik heb vandaag heerlijk door de stad gewandeld. Voor de tweede keer kwam ik zonder mijn beoogde boek terug van een boekenwinkel in een vd negen straatjes, maar de wandeling door de met kerstgezelligheid versierde stad was heerlijk. Ga je foto's bekijken en dan snel slapen.

X
X
X

UIT AMSTERDAM

Manouk zei

Hey echt zo leuk om al die bekende foto's te zien. Je bent echt aan het genieten hè! Super spannend dat je nu naar het noorden vertrekt! Ik ben zo benieuwd wat je van het noorden van Thailand en Laos vind. Waren wel mijn twee favorieten! Leuk hè die miscommunicatie met de thaise mensen. Wij hadden daar ook last van. Ook grappig van de diertjes. De mieren hadden ook de tas van Noud gevonden in de bus, hahaha. Hier gaat alles goed. Druk, bijna kerst en oud & nieuw. Veel feestjes in het vooruitzicht, dus dat wordt gezellie! Waar ben je precies met oud & nieuw? Have fun
dikke kus