woensdag 26 december 2007

Merry Christmas vanuit Vang Vieng



Eerste kerstdag zijn we gaan tube. Daar staat dit plaatsje ook bekend om. Met een band de rivier af varen. En onderweg kom je verschillende barretjes tegen. Overal touwen over het water waarmee je het water in kan slingeren en van rotsen af kon springen. Een groot feest en overal muziek! Paradise!! Heel veel jongelui. Haast allemaal een kerstmuts op. Het was zo gezellig dat we de tijd vergaten en moesten toen nog een heel stuk tube (aangezien we nog maar 1km hadden gedaan van de 4km) en het was al aardig donker en frisjes aan het worden. Op het einde opgewarmd bij het campvuur van de smily bar.

Het einde van de dag eindigt hier altijd met de serie friends (en banana shake) die je hier in alle restaurantjes kan volgen.

Alle avonden flink feesten in de smily bar.

2e Kerstedag een poging gedaan om op de fiets de grotten te bezoeken maar zonder succes niet een gevonden (morgen weer een poging en dan gelijk de goede kant op :-)




Vandaag dan maar eens een motor#scooter gehuurd om de caves te bezoeken. We hebben er totaal 6 bezocht. 2 keer omgeslagen met de motor :-( maar de schade viel mee. Ik ben in het veld gevallen en uit mijn broek gescheurd (of was dat al eerder die dag gebeurd?? :-( ) Bij een van de caves was een gids die ons rondleiden en die heeft ons uitgenodigt om bij zijn familie te lunchen. Smaakte heerlijk en het enigste dat we konden communiceren was het feit dat de specerijen wel erg spicy waren haha... (of hadden we ons zelf nou uitgenodigd??? Elske? Marinke?


1 opmerking:

Anoniem zei

Hi Yvette,
De kerstdagen waren dit jaar dus wel andere koek voor je. Wellicht wel 10x leuker dan normaal, haha. Gewoon lekker tuben tijdens kerst, alles en iedereen is daar gewoon open he?! No matter what day it is.
Echt gaaf! Mocht je m'n sms toevallig niet hebben ontvangen, bij deze nogmaals: ik kijk onwijs uit naar half februari. Ik heb namelijk een wintersportvakantie geboekt bij een singlereizenorganisatie, iehhhh!
Ik ga naar Zell am Ziller (vlak bij Gerlos). Ben benieuwd of jij er dan ook al bent.
Eerst nog even lekker feesten tijdens oud/nieuw. Ik ga naar P60 in A'veen. Gisteren Hollandse avond in de tent in Mijdrecht, was errug geslaagd!
Groetjes en liefs, Eva