vrijdag 4 januari 2008

Oud en Nieuw Vientiane


Voor het eerst heb ik het koud op reis. De wind is gaan opzetten en het is vrij fris.


Oud jaars avond ben ik met een gezellige groep wezen eten bij een mexicaan. De mexicaan zat op de 5 verdieping met een mooi terras waar je uitzicht had op de mekong river en Thailand aan de anderkant van de rivier. Af en toe zag je wat vuurwerk voorbij komen aan de Thaise kant.


Daarna naar een soort buiten feestcafe geweest met muziek en een lotterij. Bijna had een van ons nog een ticket naar Hanoi (vietnam) gewonnen. De lotterij was te comisch voor worden. Elke keer als iemand zijn prijs niet kwam ophalen werd er een ander lootje getrokken. En dan de hele menigde ging dan met z'n alle aftellen 3,2,1 CANCEL..... en dan was weer iedereen blij (Je had er bij moeten zijn, Laos humor!)


De fles champagne die we wouden laten knallen op oudjaarsavond bleek een appel sider te zijn. Maar gelukkig maakte de sterretjes in ons handen en het vuurwerk alles weer goed. Na het vuurwerk was wel zo;n beetje het feest afgelopen en lagen dan ook alweer om 01:30 in bed!!!!

1 opmerking:

Unknown zei

Dag mevrouw Dessing!
Wat maak je allemaal bijzondere dingen mee. Mooi dat je de feestdag leuk bent doorgekomen. Wel appart lijkt me dat met mooi weer kerst en oud en nieuw vieren. Toch heeft denk wel weer wat. Oh en die home stay, indrukwekkend lijkt me dat. Was vast en zeker zeer de moeite waard om mee te maken. Hoe communiceerden jullie dan? Hier gaat alles wel zijn gangetje. Vandaag weer eerste dag school gehad na de kerstvakantie en heb volgende week alweer beoordelingen. Dus ga weer flink aan de studie. Jij veel reisplezier. Dikke kus char